Se hvordan SnappOrder fungerer:

Spørsmål og svar om SnappOrder

Vi trenger kun nummeret ditt for å bekrefte at du er deg, og for å begrense mulighetene for misbruk av tjenestene. Ditt nummer blir ikke brukt til markedsførings formål. (Les forøvrig vår personvernerklæring her)
Appen er gratis å laste ned og gratis å bruke, det er ingen gebyrer på dette. Datatrafikk over mobilt nettverk er forbundet med en kostnad fra din operatør, avhengig av abonnementstype. Mengden data som sendes/mottas er minimal. Varen du kjøper gjennom SnappOrder har selvsagt en kostnad, denne vil stå i menyen. Husk at du står økonomisk ansvarlig for alle varer og produkter som bestilles fra din konto.
Å sende SMS 'Snapp' til 2030 koster vanlig SMS takst. Registrerer du deg via nettsiden er det gratis!
Vi forsøker å støtte så mange smartphones som mulig. Vi tilbyr appen til ulike versjoner av iPhone, Android og Windows. Dersom appen ikke fungerer på din telefon, vennligst send oss en mail på mail@snappit.no.
Du må tillate både cookies og javascript på telefonen (dette er som oftest allerede skrudd på). Du endrer dette under innstillinger på din telefon.
SnappOrder for iPhone og Windows er en webapp, det nye store innen apper. I stedet for en installasjon på telefonen er en webapp heller en lenke til et program som ligger eksternt. Webapps kan derfor tilby bedre brukeropplevelser, særlig med tanke på oppdatering og grensesnitt. Siden de kjøres via web trenger de da ikke bli innstallert via Apple sine butikker.

For Android:

 • Installer appen fra Android Market på vanlig måte. Klikk her!
arrow

For Apple:

 1. Send Snapp til 2030 (vanlig sms takst)
 2. Følg lenken du mottar på SMS
 3. Installer ved å trykke arrow og velg 'Legg til hjem skjerm'
 4. arrow

NB: Cookies må være enabled

SnappOrder er tilgjengelig for norske, svenske og danske mobilkunder.

 • Android: Gå til android market og søk etter "SnappOrder" og installer appen på vanlig måte.
 • IPhone/Windows:
  • Norske: Send SMS med snapp til 2030
  • Svenske: Send SMS med snapp til 72320
  • Danske: Danske kunder må foreløpig inn på SnappOrder.com (på pc/ipad/mobil) og skrive inn sitt nr, med +45 foran i registreringsboksen.